Velkommen til et nyt Findbolig

Bliv opdateret og find svar på alt, du skal vide om vores nye hjemmeside!

Nyt findbolig

Findbolig har netop fået et nyt IT-system og helt nyt udseende. Det betyder, at der er mange ting, der ser anderledes ud, og det har betydning for dig som bruger Findbolig.

Du vil fortsat beholde din plads på eventuelle ventelister, ligesom du også fortsat er registreret som ansøger, hvis du har ansøgt ledige boliger. Men måske oplever du pludselig at have flere boligagenter eller beskeder i din indbakke, eller måske er der funktioner som fejler.

Her på siden kan du læse mere om, hvad ombygningen betyder for dig. Vi opdaterer siden løbende, men skulle du have spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her, er du altid velkommen til at kontakte os.

Til dig som boligsøgende

Log ind med din e-mail og samme adgangskode

I det gamle Findbolig var din profil tilknyttet et brugernavn, som du skulle bruge, når du loggede ind. I det nye Findbolig har du ikke et brugernavn, og du skal derfor bruger din e-mail, når du logger ind.

Du skal bruge den samme adgangskode, som du altid har gjort. Har du glemt din adgangskode kan du klikke på 'Jeg har glemt min adgangskode', når du logger ind. Du logger ind ved at klikke på 'Min side' i øverste højre hjørne af siden:

Din profil kan se anderledes ud: Vi har samlet dine profiler til én

Da din profil tidligere har været tilknyttet et brugernavn, kunne du godt have flere profiler med samme e-mail, men forskellige brugernavne. Fremadrettet vil du kun have én profil på Findbolig, da din profil er tilknyttet din e-mail. Dette har vi gjort for at sikre, at du har samlet alle dine ventelisteopskrivninger, ansøgninger m.m. på én profil.

Dette betyder, at vi har flettet dine tidligere profiler sammen til én samlet profil. Du kan derfor opleve, at du har flere ventelisteopskrivninger, ansøgninger, beskeder og favoritboliger nu, end du så på din gamle profil. Dette er ikke en fejl. Vi har blot samlet alle de informationer, du havde på flere profiler, sammen på én profil.

Spørgsmål og svar om det nye Findbolig

Du kan nemt logge ind ved at klikke på 'Log ind' i øverste højre hjørne af siden. Vi skal blot bruge din e-mail og dit password, og så er du logget på!

Der kan være sket ændringer på din profil, da vi har samlet de profiler, der var oprettet med den samme e-mail.

I det gamle Findbolig var din profil tilknyttet et brugernavn, og du kunne derfor godt have flere profiler med samme e-mail og forskellige brugernavne. I det nye Findbolig kan du kun have én profil, da vi tilknytter profilen til din e-mail. Dette gør vi for at sikre, at du har samlet alle dine ventelisteopskrivninger, ansøgninger m.m. på én profil.

Det betyder også, at vi har flettet dine tidligere profiler sammen til én samlet profil. Du kan derfor opleve, at du har flere ventelisteopskrivninger, ansøgninger, beskeder og favoritboliger nu, end du så på din gamle profil. Dette er ikke en fejl. Vi har blot samlet alle de informationer, du havde på flere profiler, sammen på én profil.

Der er ikke sket noget med dine ventelisteopskrivninger, og du har derfor fortsat de samme opskrivninger med samme anciennitet. Du kan dog opleve, at der er dukket flere opskrivninger op, end der var sidst, du var logget ind. Vi har nemlig samlet alle dine profiler til én samlet profil. I det gamle Findbolig var din profil kun tilknyttet et brugernavn, og du kunne derfor godt have flere profiler. Dette er ikke muligt i det nye Findbolig, da din profil er tilknyttet din e-mail.

Har du derfor haft flere profiler med samme e-mail, har vi samlet alle profilerne til én og overført al data, således at du har samlet alle dine ventelisteopskrivninger, ansøgninger, beskeder, favoritboliger m.m. ét sted.

Du kan nemt søge blandt både ventelisteboliger og ledige boliger på 'Søg bolig'. Vi har også samlet et helt hjælpeunivers, der hjælper dig godt på vej som boligsøgende. Her kan du finde vejledninger, FAQ'er, artikler og meget mere, som er skrevet med henblik på at hjælpe dig med at finde dit nye drømmehjem.

Du kan tage det helt roligt! Vi har været med påpasselige med at sikre, at der ikke er sket noget med hverken dine ventelisteopskrivninger, ansøgning, beskeder og andet på din profil. Vi har fået nyt design, men vi vægter stadig din sikkerhed højt.

Du kan dog godt opleve, at have fået flere  ventelisteopskrivninger, ansøgninger, beskeder og favoritboliger nu, end du så på din gamle profil. Dette er ikke fejl. Vi har blot samlet alle dine data, du havde på flere profiler, sammen på én profil.

I det gamle Findbolig var det nemlig muligt at oprette flere profiler med samme e-mail, så længe du havde forskellige brugernavne. Dette er ikke muligt længere, da vi tilknytter din profil til din e-mail, som er helt unik. Det betyder også, at vi har flettet dine tidligere profiler sammen til én samlet profil.