Spørgsmål og svar om 'Min Side'

Oprettelse, login og adgangskode

Dit login er aktivt lige så snart, du har oprettet din profil. Du modtager en e-mail kort efter, hvor vi beder dig bekræfte din oprettelse af profilen.

Modtager du ikke e-mailen, kan den måske være endt i dit spam-filter. Ligger den ikke der, kan du prøve at oprette profile igen. Virker dette ikke, er du altid velkommen til at kontakte os.

Det er dig, der bestemmer, hvor længe dit login og adgangskode er aktivt og virker. Det virker fra det øjeblik, du er oprettet og indtil, du selv vælger at slette din profil.

Du fornyer og ændrer din adgangskode ved at tilgå 'Min side' og herefter 'Profiloplysninger'. Din adgangskode skal være på min. 8 tegn og indeholde min. 1 lille bogstav (a-z), 1 stort bogstav (A-Z), 1 tal (0-9) og et specialtegn.

Du kan også læse vores vejledning: Sådan fornyer og retter du din adgangskode.

Du opretter en profil ved at klikke på 'Log ind' i øverste højre hjørne af siden. Du kan også oprette din profil her. Det er gratis for både boligsøgende og udlejere.

Du kan også læse vores vejledning: Sådan opretter du en profil.

Du kan sagtens oprette en profil og aktivt søge bolig via Findbolig, uden at oplyse et dansk CPR-nummer.

Dit brugernavn vil altid være din e-mail.

Har du glemt dit password eller hvilken e-mail, du er oprettet med, kan du altid klikke på 'Jeg har glemt min adgangskode' når du prøver at logge ind. Er du allerede oprettet, vil vi sende dig en e-mail med et link til at ændre din adgangskode.

Læs også vores vejledning: Glemt adgangskode

Skulle du fortsat opleve problemer med at logge ind, er du altid velkommen til at kontakte os.

Da en profil på Findbolig er personlig, kan du ikke overdrage din profil til andre. Alle kan dog nemt oprette sin egen profil – helt gratis.
En profil på Findbolig er personlig, og I kan derfor ikke være flere tilknyttet samme profil. Alle kan dog nemt oprette sin egen profil – helt gratis.

Det er kun dig selv, der kan slette din profil via 'Min side' og 'Profiloplysninger'.

Indbakken

Du kan altid se og besvare beskederne fra udlejerne i din indbakke under 'Min side'. Ønsker du at få notifikationer på e-mail eller SMS, kan du tilmelde og redigere dem via 'Min side' og 'Notifikationer'. En SMS-notifikation koster 2 kr. pr. SMS.

Du kan arkivere dine samtaler i din indbakke på Findbolig via de tre prikker i øverste højre hjørne af beskedtråden.

Du kan altid se dine nye beskeder i din indbakke her på Findbolig under 'Min side'.

Ønsker du at få notifikationer på e-mail eller SMS, kan du tilføje og redigere dem via 'Min side' og 'Notifikationer'. En SMS-notifikation koster 2 kr. pr. SMS.

Boligagent og favoritboliger

Du kan nemt oprette en boligagent via din søgning ved at klikke på 'Opret søgning som boligagent' i øverste højre hjørne.

Du kan også se vores vejledning: Sådan opretter du en boligagent

Bliver en bolig udlejet, eller fjerner udlejeren boligen af andre grunde, vil boligen blive sløret på din favoritliste. Du får mulighed for at fjerne boligen, eller du kan lade boligen blive stående på listen, for at holde øje med, om den bliver ledig igen.

Lader du boligen stå på listen, og bliver boligen ledig igen på et senere tidspunkt, vil sløringen forsvinde, og du kan igen se boligannoncen.

Når du har oprettet din boligagent, kan du med det samme se den under 'Min side' og 'Gemte boligagenter'. På den måde kan du tjekke, at din boligagent er korrekt oprettet og aktiv.

Du kan også læse: Opret og slet boligagent.

En boligagent er en automatisk opsætning, der sender dig en e-mail, når der kommer nye boliger, som matcher dine søgekriterier. Vi sender boligagenten ud så hurtigt, det er teknisk muligt for os.

Når en bolig står som 'Reserveret', betyder det, at udlejeren har valgt at lukke for modtagelse af flere ansøgninger.

Udlejeren kan vælge at åbne op for ansøgninger igen på et senere tidspunkt.

Står boligen på din favoritliste, kan du enten vælge at lade den stå og holde øje med, om udlejer åbner op for ansøgninger igen på et senere tidspunkt, eller du kan fjerne den fra din liste.

Du kan altid se dine boligagenter under 'Min side' og 'Gemte boligagenter'.

Læs også: Sådan opretter du en boligagent.

Du kan nemt gemme dine favoritboliger ved at klikke på det lille hjerte i højre hjørne af hver bolig på søgeresultatet. Når boligen er tilføjet som din favoritbolig vil hjertet blive blåt.

Du kan også læse vores vejledning: Sådan tilføjer du favoritboliger.

Notifikationer

En straks-notifikation via SMS koster 2 kr. pr. SMS.

Vi sender SMS-notifikationer med det samme, og du vil modtage SMS'en inden for få sekunder fra afsendelse.

Du kan modtage en SMS, når en ny bolig matcher din boligagent, når der du får en ny besked på Findbolig og når der sker ændringer med dine gemte favoritter.

Se og ret dine notifikationer via 'Min side' og 'Notifikationer'.

Det er ikke nødvendigt at slette din profil for at afmelde SMS- og mailnotifikationer.

Du kan nemt afmelde og/eller redigere i, hvor ofte, du modtager notifikationerne. Det gør du på siden 'Notifikationer' under 'Min side'. Her kan du se, hvilke notifikationer, der er aktive, hvor ofte du modtager dem og om det er via SMS eller e-mail.

Du afmelder notifikationerne ved at fjerne hakkerne i slideren. Husk at gemme dine ændringer ved at trykke på ”Gem” nederst på siden.

Læs også vores vejledning: Tilmeld/afmeld SMS-notifikation

Du kan nemt få straks-notifikationer, når der kommer nye boliger på Findbolig, der matcher dine boligagenter. Vi udsender kun straks-notifikationer via SMS. Det koster 2 kr. pr. SMS.

Du kan til- og afmelde SMS-notifikationer via 'Notifikation' under 'Min side'. Følg også vejledningen: Tilmeld/afmeld SMS-notifikation

1. Opret en boligagent

For at modtage straks-notifikationer, skal du først oprette en eller flere boligagenter med dine ønskede søgekriterier via din søgning.

Se hvordan du opretter boligagenter her: Sådan opretter du en boligagent

2. Tilmeld dig SMS-notifikationer via Min Side

Du tilmelder dig straks-notifikationen via 'Min side' og 'Notifikationer', som du finder i menuen til venstre. Her skal du hakke af i 'Ny bolig matcher en boligagent' samt i feltet 'SMS – straks notifikation'.